Bestuursvergadering 17 september 2019:

Tijdens de bestuursvergadering van de wijkvereniging op 17 september 2019 zijn de volgende punten besproken:

–          Het bestuur van het Repair Café is er in geslaagd een nieuw onderkomen voor de maandelijkse activiteiten te vinden. Zij zijn welkom in het Dienstencentrum van de SWOP aan de Mr. Dr. van den Helmlaan. 

–          Het bestuur is heel blij dat Wouter van Goor zich bereid heeft verklaard om Jaap Roos op te volgen als webmaster.

–          Met het bestuur van het Denk Sport Huys is gesproken om te organiseren activiteiten in hun Denk Sport Huys te laten plaatsvinden.

–          Op 12 september heeft het bestuur een rondgang door de wijk gemaakt met wethouder Ilona Jensen. Zij sprak haar waardering uit over de renovatie van de wijk. Het bestuur heeft haar gevraagd in het college aandacht te vragen voor het feit dat veel ouderen in de wijk met een eengezinswoning graag naar een appartement zouden willen verhuizen. Deze appartementen zijn er nu niet maar de Stanislaslocatie zou hiervoor uitstekend geschikt zijn. Op deze manier komen er ook weer een aantal eengezinswoningen voor starters vrij. Dit mes snijdt dus duidelijk aan 2 kanten.

–          Het bestuur heeft zich met het Repair Café en de Buurttuin ingeschreven bij de sponsoractie van Sabine Zondag van Plus.

–          Op 11 oktober om 11.00 uur zal groep 3 van Jozefschool de opening van het nieuwe insectenhotel op de Buurttuin verrichten.

–          De renovatie van de Bomen- en Berkenbuurt vordert goed .

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *