Laatste steen voor Pijnacker-Noord !

Het is zover: na 10 jaar is de herinrichting van Pijnacker-Noord klaar.
Buurt voor buurt kreeg de wijk nieuwe riolering en een mooie en groene inrichting. Met de stenen bollen aan de Acacialaan legde wethouder Ilona Jense samen met Koos van der Elst en Joop van den Berg namens wijkvereniging Pijnacker-Noord de ‘laatste steen’: een jollebol in het speellint langs de Acacialaan. Met een speellint langs de Acacialaan is de wijk helemaal af.

Dit is dus de “Laatste” steen in Pijnacker Noord !

Wethouder Ilona Jense is blij dat alles nu echt is afgerond: ‘De herinrichting van deze wijk was een flinke klus waar vele jaren werkzaamheden in zijn gaan zitten. Het heeft ook niet alleen maar meegezeten. Denk alleen maar aan de verontreinigingen in de grond, de vele oude kabels en leidingen en een faillissement van de aannemer. Maar ondanks de extra tijd die het kostte om de wijk mooi en netjes te maken, hoor ik veel positieve geluiden van bewoners over het eindresultaat. Dat maakt alle geïnvesteerde energie de moeite waard!’

Dit bericht is geplaatst in Berichten, Renovatie, Sociale cohesie, Vereniging met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *