Hoogteverschillen

Een aantal bewoners heeft ons erop gewezen dat het trottoir langs het fietspad langs het spoor ca. 15 cm. te hoog is gelegd.

We zijn gaan kijken: het voetpad ligt inderdaad te hoog. Blijkbaar is er een fout gemaakt bij het opmeten. Een bewoner heeft hierover al gesproken met de Wethouder en Peter Bol. Zijn zorg is dat deze fout door de gehele Staatsliedenbuurt wordt doorgetrokken.

Doordat het voetpad te hoog ligt en de tuinen tot dezelfde hoogte worden opgehoogd verdwijnen de ventilatieroosters achter de aarde met alle gevolgen van dien.

De wijkvereniging is voornemens een brief naar het College te sturen om een second opinion te vragen voor het opnieuw meten van de wijk. Intussen heeft de Gemeente opdracht gegeven aan een kadastraal bureau om een soort second opinion uit te voeren op de hoogtemetingen. Resultaat komt op korte termijn beschikbaar.

Ook is geconstateerd dat de aansluiting van de Noordweg op de Alb. Schweitzerlaan niet goed is. Dat wordt verholpen door het niveauverschil te overbruggen met een verloop in de laatste meters van de Alb. Schweitzerlaan.

Bij nieuwe ontwikkelingen stellen wij u op de hoogte.

Dit bericht is geplaatst in Renovatie. Bookmark de permalink.