Inloopavond Rondom Wonen

Rond de jaarwisseling 2010/2011 zijn de 60 twee-laagse woningen aan de Thorbeckelaan gesloopt. Samen met de gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft Rondom Wonen de mogelijkheden onderzocht voor nieuwbouw op de vrijgekomen plekken. Ook de wijkvereniging Pijnacker Noord heeft, mede namens de direct omwonenden, haar wensen kenbaar kunnen maken.

De stand van zaken is nu zodanig dat Rondom Wonen besloten heeft om middels een informatieavond de mogelijkheid te bieden voor de omwonenden om kennis te nemen van de nieuwbouwplannen. De bouwplannen die nu gepresenteerd worden houden zoveel mogelijk rekening met de uitgangspunten en wensen van zowel wijkvereniging als gemeente.

De inloopavond zal plaatsvinden op maandag 3 oktober 2011. U kunt binnenlopen tussen 19.30 uur tot 21.00 uur in Onmoetingscentrum “de Acker”, Park Berkenoord 2.

Medewerkers van zowel Rondom Wonen als de gemeente zijn deze avond aanwezig, zodat vragen kunnen worden gesteld over de nieuwbouw, maar ook over de herinrichting van het openbare gebied.

Dit bericht is geplaatst in Renovatie. Bookmark de permalink.