Samenvatting bestuursvergadering 17 september juni 2018

Tijdens de bestuursvergadering van de wijkvereniging op 17 september zijn de volgende punten besproken:

De overname van het rouwcentrum van De Laatste Eer door de Bridge verenigingen is nog geen gelopen koers. De gemeente Pijnacker moet zich nog garant stellen voor de noodzakelijke lening voor de overname en wanneer dit in de Raad komt is nog niet bekend. Een verontruste groep wijkbewoners is samen met de wijkvereniging in gesprek met de besturen van de Bridge verenigingen over de parkeerproblematiek. Dit vordert naar tevredenheid.

Het feest van de Heesterbuurt is zeer geslaagd. Er was voor groot en klein veel te doen en er is door een 160 tal bewoners gebruik gemaakt van de gezamenlijke maaltijd.

Als wijkvereniging hebben wij een bezwaar ingediend tegen een ontheffing om zonder afscherming in de nacht gebruik te mogen maken van assimilatieverlichting. De hoorzitting van de bezwarencommissie is door ons bijgewoond en hebben wij nogmaals onze bezwaren toegelicht.

Met de buurttuin gaat het heel goed ondanks de droogte. Er moet wel een nieuwe voorziening worden aangelegd om de tuin van het noodzakelijke water te kunnen voorzien.

Op vrijdagavond 12 oktober organiseert de vereniging een dansavond in het Parochiehuis.

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.