Gasten op het buurtfeest

We hebben verschillende gasten uitgenodigd voor het feest ter gelegenheid van het afronden van de werkzaamheden in de Geleerdenbuurt. De voorbereidingen zijn nu klaar.

We zijn blij dat o.a. wethouder Francine van der Jagt, projectleider Angela Lie en civiel projectleider Peter Bol aanwezig zullen zijn. Zoals u kunt zien wordt in de buurt hier en daar nog wat verbeterd aan een paar tegels of stenen die niet goed genoeg liggen. De Gemeente heeft met het oog op dit feestje ook het onkruid in de buurt laten weghalen. Over enige weken zal pas het definitieve groen volgens plan worden aangebracht. Het is dus nog niet helemáál klaar. Er volgt nog een schouw.

Intussen zijn we blij met deze en andere gasten die zullen komen. Genoeg stof om te praten en het glas te heffen! Maar ook voor de kinderen zijn spelletjes met prijzen klaar gemaakt. Bitterballen en gevulde eieren worden geserveerd.

We zetten een flinke tent. En nu hopen we dat het droog zal zijn en dat het niet hard zal waaien!

Wij vragen aan alle families rond de speelplek op de Pasteurlaan-Dunantlaan-Einsteinlaan om de vlag uit te steken. Dat draagt zeker bij aan de feestvreugde.

Welkom allemaal en vier ook het motto:

Samen verantwoordelijk voor een mooie, schone en gastvrije buurt” !

Dit bericht is geplaatst in Sociale cohesie. Bookmark de permalink.