Geef je op voor de wandelexcursie!

Onze woonwijk Pijnacker Noord wordt steeds mooier en grenst ook nog eens aan een prachtig natuur- en recreatiegebied. Net als onze wijk wordt dit gebied gerenoveerd. Daaraan wordt al enkele jaren gewerkt. De natuurwaarde wordt verhoogd en de toegankelijkheid verbeterd door de aanleg van meer wandel- en fietspaden.

Om elkaar en dit bosgebied beter te leren kennen, organiseert de Wijkvereniging Pijnacker Noord op zaterdag 6 oktober een gezellige en boeiende excursie door het krekengebied in het Bieslandse Bos. Een boswachter van Staatsbosbeheer neemt ons mee en vertelt over alles wat er te zien is. We starten om 13:30 uur (locatie wordt nog bekend gemaakt) en verwachten rond 16:30 uur weer terug te zijn. Halverwege de wandeling pauzeren we met een kopje koffie of thee.

Deelname is gratis voor iedereen. Meld u aan vóór donderdag 27 september, maar wees snel want het aantal plaatsen is beperkt (leden van de wijkvereniging hebben voorrang bij over intekening). Aanmelden kan per email excursie@pijnacker-noord.nl. Met vragen kunt u mailen naar genoemd adres of bellen met Helma Wubben op: 015-3694964 of 06-26961499.

Dit bericht is geplaatst in Sociale cohesie. Bookmark de permalink.