GPS fietstocht door de Balij en Bieslandse Bos

Maatjesproject Jong Perspectief organiseert in samenwerking met Staatsbosbeheer een GPS fietstocht. Fiets samen met de maatjes door de Balij en Bieslandse Bos met onderweg uitdagende activiteiten bij Staatsbosbeheer en Scouting.

Start op zaterdag 13 april tussen 10.30 en 12.00 uur bij het Speelbos De Balij in Zoetermeer of bij de scouting Nootdorp. Na een korte uitleg van de GPS fiets je in groepjes van coördinaat naar coördinaat en onderweg puzzel je  een woord bij elkaar. De fietstocht is ongeveer 12 kilometer en is ook geschikt om te skeeleren. Bij de scouting Pijnacker-Nootdorp en Staatsbosbeheer op de route zijn er uiteenlopende activiteiten. En uiteraard, zoals dat bij geocaching gaat, kun je bij het eindpunt op zoek naar de schat!!

Kosten: kinderen: €2,50, volwassenen: € 5,-, gezinnen: € 10,- (inclusief huur GPS apparaat)
Opstapplaatsen: Speelbos Zoetermeer, naast kinderboerderij Balijhoeve aan de Kurkhout 100, Zoetermeer en Scouting Nootdorp, Laakweg 2c.

Aanmelden: Geef je snel op via info@jongperspectief.nl of bel met 06-17889361 en vermeld daarbij: naam, telefoonnummer, aantal personen, opstapplaats (speelbos  Zoetermeer of scouting Nootdorp) en of je een GPS apparaat wilt lenen (bij het huren van een GPS dient een geldig legitimatiebewijs overlegd te worden).

De GPS fietstocht is financieel mogelijk gemaakt door Fonds 1818  in het kader van de Lenteprijs
Voor meer informatie maatjesproject: www.jongperspectief.nl .

Dit bericht is geplaatst in Sociale cohesie. Bookmark de permalink.