Opening trapveldje Meidoornlaan

Op 6 juni 2013 werd in een zonovergoten Pijnacker het tijdelijke trapveldje aan de Meidoornlaan geopend. De wijkvereniging heeft haar best gedaan om dit te realiseren. Het is maar een tijdelijk trapveldje, maar voor de kinderen en de scholen is het toch weer iets extyra’s. En dat zo dicht bij het centrum.

Iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan dit veldje was erbij: de wijkvereniging Pijnacker Noord, kinderen, leerkrachten en directeuren van de Josephschool en de Willem-Alexanderschool, SWOP, Rondom Wonen, Jeugd- en jongerenwerk en de gemeente.

“Het is dankzij de goede onderlinge samenwerking dat het trapveldje er is gekomen”, stelde Joop van den Berg, onze voorzitter, in zijn welkomstwoord. De kinderen konden onder leiding van een trainer het trapveldje meteen uitproberen. En dat beviel! Wethouder Bert van Alphen bedankte alle partijen voor hun medewerking en verrichtte daarna de toepasselijke openingshandeling: de eerste strafschop in het nieuwe doel, onder toeziend oog en luid gejuich van alle kinderen.

Zie de wijk in beeld  voor de foto’s.

Dit bericht is geplaatst in Sociale cohesie. Bookmark de permalink.