Overlast bij AH [2]

Nieuw bericht

Vandaag 14 maart heeft de Gemeente in overleg met een vertegenwoordiger van de Wijkvereniging en de manager van AH besloten dat het laden en lossen verplaatst wordt naar de hoofdingang van de winkel.

De veiligheid is hiermee het meest gediend. Op zeer korte termijn zullen enkele werkzaamheden worden uitgevoerd mbt de plaats voor de vrachtauto’s en de parkeerplaatsen voor de bewoners en bezoekers. We hopen dat deze tijdelijke oplossing de meeste klachten en gevaren zal wegnemen.

Oud bericht

Op dinsdag 8 maart is de achteringang van AH tijdelijk afgesloten. Op de hoek Einsteinlaan en de ruimte achter de flat wordt de bestrating dan aangepakt. Daarom wordt de bevoorrading van AH anders. Er is nu een tijdelijke  ”oprit” van zware klinkers gelegd voor de ingang van de flatbewoners. Daarnaast zit het magazijn van AH. Voor deze plaats is gekozen (volgens de Gemeente) omdat de Nobellaan voor de klanteningang van AH binnenkort ook op de schop gaat. Het deel van de Nobellaan dat onderdeel is van de ontsluitingsweg wordt pas later aangepakt (hoort niet bij project Geleerdenbuurt). De duur zal 5-6 weken zijn, zegt men. Deze vorm van overlast is niet alleen een zaak van de Gemeente maar ook van AH. Met AH hebben we nog geen contact kunnen krijgen.

Op 9 maart is gebleken (zoals verwacht) dat er zéér gevaarlijke verkeerssituaties ontstaan als de grote vrachtwagens bij AH laden/lossen. Als Wijkvereniging hebben we contact met de Gemeente en bewoners van de appartementen. We zoeken echte oplossing. Helaas werkt AH niet soepel mee.

Geef ons aub door als er ernstige problemen ontstaan – waaraan ook iets te doen is.

Dit bericht is geplaatst in Sociale cohesie. Bookmark de permalink.