Bestuursvergadering 11 juni 2019:

Tijdens de bestuursvergadering van de wijkvereniging op 11 juni 2019 zijn de volgende punten besproken:

–          Wij hebben van de directeur van de Schatkaart te horen gekregen dat het Stanislas College per half juli 3 lokalen van de Schatkaart als dependance in gebruik gaat nemen. Dit betekend dat het Repair Café per die datum met alle aanwezige reparatiematerialen uit de school moet zijn.

–          Nu er op korte termijn geen locatie meer is voor het Repair Café wordt besloten een gesprek aan te vragen met de verantwoordelijke wethouder Peter Hennevanger om te kijken of de gemeente bereid is om te kijken naar een oplossing.

–          Er zal met het bestuur van het Denk Sport Huys (voormalig rouwcentrum) contact worden opgenomen of wij na de verbouwing het Repair Café hier kunnen  huisvesten.

–          Bij het Repair Café van 4 mei was het gezellig druk en er zijn diverse reparaties verricht. 

–          De renovatie van de Bomen- en Berkenbuurt vordert gestaag. De verontreiniging in de Prunuslaan is verwijderd en de nutsbedrijven zijn nu bezig met hun kabels en leidingen. Diverse straten in Park Berkenoord zijn inmiddels ook aan renovatie onderhevig. Het betreft hier de straten waardoor het park wordt omzoomd. De binnenpleinen komen later aan de beurt.

–          De volgende wijkschouw staat gepland voor 18 september.

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *