Samenvatting Bestuursvergadering 17 februari 2014

Tijdens de bestuursvergadering  van de wijkvereniging op 17 februari 2014 zijn de volgende punten besproken.

– We hebben de agenda en de stukken voor de ALV op 17 maart voorbereid: jaarverslag, financieel verslag en programma na de pauze over veiligheid in Pijnacker-Noord.

– We hebben vastgesteld dat de Gemeente aan Avalex heeft medegedeeld dat de ondergrondse vuilcontainers bij alle flats in de Staatsliedenbuurt en de Parkbuurt recht tegenover de hoofdingangen worden geplaatst. Dit is op ons uitdrukkelijke verzoek en na een demonstratie met een vuilniswagen bereikt.

– Er is gesproken over verbetering van de verkeerssituatie nabij de Lidl.

– Aan “sociaal beheer”, dat wil zeggen het organiseren van sociale activiteiten om de cohesie in de wijk te bevorderen, is veel tijd besteed. Het openen van een Repair Café zal worden voorbereid, waarschijnlijk samen met het Repair Café in Nootdorp.

– Voor het uitbreiden van de digitale wijkatlas zijn diverse plannen besproken. Zo zal de geschiedenis van de Acker en die van de basisscholen worden geschreven en toegevoegd.

– Begonnen is met het maken van een plan voor de viering van het 10-jarig bestaan van de wijkvereniging op 29 oktober a.s.

Dit bericht is geplaatst in Vereniging. Bookmark de permalink.