Onze buurttuin in Noord ligt weer klaar voor veel groente en fruit en ook bloemen voor de gezelligheid en de insecten. Door de vrijwilligers is hard gewerkt in de winter om de wilgen te knotten en daarvan weer rekken te maken voor bonen en pompoenen.
Op de paden liggen nieuwe snippers en in sommige bedden is al gezaaid.
De vrijwilligers zijn er vanaf 1 april weer op vrijdagavond van 19.00- 20.00 uur.

Iedereen is dan welkom om mee te helpen of eens te kijken wat er groeit en bloeit.
Als je geluk hebt valt er ook wel iets te oogsten of te plukken.
De vrijwilligers helpen daarbij en de opbrengst kan ter plekke of thuis worden opgegeten.

Ons biebje is helaas wel stuk. Dat is heel jammer, want de boeken worden zo nat. Misschien is er iemand die ons kan helpen er weer deurtjes voor te krijgen.

De tuin is een leuke, mooie groene plek om eens te gaan kijken De tuin ligt achter de flat aan de Cort vd Lindelaan.

       

Tot ziens op de tuin !!!

Gezocht !Bestuursleden voor de vereniging.

De wijkvereniging Pijnacker-Noord is destijds opgericht toen de gemeente onze wijk ging renoveren. Daarin heeft de wijkvereniging veel zeggenschap gehad. Ondanks dat het lang heeft geduurd is de wijk naar volle tevredenheid opgeleverd. Toen kwam de coronaperiode waardoor er allerlei activiteiten niet konden doorgaan en ligt het wijkgebeuren een beetje in een slaaptoestand.

Er zijn verschillende bestuursleden geweest die zich hebben ingezet voor de ontwikkeling van de wijk. In 2021 was er al een vacature en nu zijn er nog twee bestuursleden mee gestopt. Het bestuur bestaat nog maar uit drie leden en dat is veel te weinig. We zijn dus naarstig op zoek naar drie enthousiaste leden die ons bestuur willen komen versterken.

Is uw nieuwsgierigheid nu gewekt dan kunt u contact op nemen via de website met de secretaris Dick Grootenboer.