De lege plek aan de Meidoornlaan waar de school Stanislas heeft gestaan wordt opgevuld door de ontwikkelaar Blauwhoed. Er kan door de andere twee ontwikkelaars nog bezwaar gemaakt worden. Ze weten dat één partij niet tevreden is met deze uitslag, maar dat hoeft nog geen officieel bezwaar te worden.

Dat is over 14 dagen duidelijk.

Categories:

Tags:

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gezocht !Bestuursleden voor de vereniging.

De wijkvereniging Pijnacker-Noord is destijds opgericht toen de gemeente onze wijk ging renoveren. Daarin heeft de wijkvereniging veel zeggenschap gehad. Ondanks dat het lang heeft geduurd is de wijk naar volle tevredenheid opgeleverd. Toen kwam de coronaperiode waardoor er allerlei activiteiten niet konden doorgaan en ligt het wijkgebeuren een beetje in een slaaptoestand.

Er zijn verschillende bestuursleden geweest die zich hebben ingezet voor de ontwikkeling van de wijk. In 2021 was er al een vacature en nu zijn er nog twee bestuursleden mee gestopt. Het bestuur bestaat nog maar uit drie leden en dat is veel te weinig. We zijn dus naarstig op zoek naar drie enthousiaste leden die ons bestuur willen komen versterken.

Is uw nieuwsgierigheid nu gewekt dan kunt u contact op nemen via de website met de secretaris Dick Grootenboer.