• – De natuurpadwandeling staat inmiddels op de website.

– De exploitanten van aardwarmte moeten een mijnbouwvergunning aanvragen.

Een bewonersgroep in Delfgauw heeft aan die vergunning nogal wat eisen gesteld in een ziensvisie en dat bij de gemeente neergelegd. Het bestuur van de wijkvereniging heeft de eisen van de bewonersgroep Delfgauw medeondertekend.

– De avond op 10 november in de Acker was heel gezellig. Een aantal oud-bestuursleden werden alsnog in het zonnetje gezet. Aad Tas gaf een presentatie over de ontwikkeling van de Noordweg als onderdeel van de ontwikkeling van de wijk Pijnacker-Noord. Na een loopquiz over uw “Kennis van Pijnacker” werd de avond met een drankje afgesloten.

Dit was het weer. Graag tot de volgende keer.

Gezocht !Bestuursleden voor de vereniging.

De wijkvereniging Pijnacker-Noord is destijds opgericht toen de gemeente onze wijk ging renoveren. Daarin heeft de wijkvereniging veel zeggenschap gehad. Ondanks dat het lang heeft geduurd is de wijk naar volle tevredenheid opgeleverd. Toen kwam de coronaperiode waardoor er allerlei activiteiten niet konden doorgaan en ligt het wijkgebeuren een beetje in een slaaptoestand.

Er zijn verschillende bestuursleden geweest die zich hebben ingezet voor de ontwikkeling van de wijk. In 2021 was er al een vacature en nu zijn er nog twee bestuursleden mee gestopt. Het bestuur bestaat nog maar uit drie leden en dat is veel te weinig. We zijn dus naarstig op zoek naar drie enthousiaste leden die ons bestuur willen komen versterken.

Is uw nieuwsgierigheid nu gewekt dan kunt u contact op nemen via de website met de secretaris Dick Grootenboer.